Винничук Юрій «Ги-ги-и!»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Цю книжку без перебільшення можна вважати взірцем творів, написаних у жанрі чорного гумору й абсурду. Жанр цей давно вже існує в розвинених літературах світу — досить згадати і Хорхе Луїса Борхеса, і Луїса Кортасара, і Шарля Бодлера, і Льюїса Керрола... Це, так би мовити, інша література і творилася вона завжди як своєрід- ний протест проти влади. Твори, які ввійшли до цієї книжки, пи- салися переважно у 70—80-ті роки минулого століття, як то кажуть, «для себе», тобто в жодному разі вони не призначалися для публі- кації. Натомість без зазначення авторства оповідання з’являлися у самвидаві. Звичайно, з часом прізвище автора стало відоме, і з тих пір Юрія Винничука небезпідставно називають «батьком чорного гумору». Окрім того, що ці твори знайшли свого читача на батьків- щині, вони неодноразово перекладалися багатьма мовами, навіть есперанто.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.