Даррелл Джеральд «Гончаки Бафуту»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Сповнена любові до дикої природи і доброго гумору розповідь про одну з перших мандрівок знаменитого зоолога, письменника і захисника тварин Джеральда Даррелла до Центральної Африки у 1949 році. Там, на схилах Камерунських гір, високо над вологими лісовими нетрями екваторіальних джунглів, він оселиться у містечку Бафут. Його життєрадісний правитель і місцеві мисливці стануть помічниками Даррелла у пошуках рідкісних тварин для колекції Лондонського зоопарку. Нічні лови рідкісної волохатої жаби, у чиє існування ніхто не вірив, довгі пошуки таємничих летючих шипохвостів, полювання на золоту лісову кішку, заворожуюче красиві туманні світанки у не зворушеному цивілізацією лісі — дивовижна дика Африка відкриє свої таємниці допитливому вченому… Про автора: Джеральд Даррелл — знаменитий письменник-натураліст і мандрівник, який першим у світі запропонував розведення у неволі диких тварин задля порятунку зникаючих видів. Сьогодні Фонд порятунку диких тварин його імені є найвпливовішою організацією, що опікується збереженням розмаїття тваринного світу, а його захоплюючі пізнавальні книги з їх добрим гумором та безмежною любов’ю до довкілля надихають на боротьбу за світ дикої природи мільйони людей.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.