Стейнбек Джон «Грона гніву»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
"Грона гніву" - роман Джона Стейнбека, який по праву вважається найкращим твором автора. Його герої, сім'я Джоудів, живуть у дуже непрості часи, часи змін, труднощів і випробувань. Ці злощасні 30-ті роки стали справжнім лихом для багатьох штатів США, особливо розташованих далеко від моря. Сильні посухи знищили останні надії фермерів на будь-який урожай, а пилові бурі зробили проживання на колишніх місцях практично неможливим. Втомлені, розлючені, розорені і злі фермери цілим потоком рушили на нові землі шукати кращого життя і кращих погодних умов. Однією із земель, що прихистила вбитих горем та злістю людей, став штат Каліфорнія. Сімейство Джоудів переїжджає, намагаючись зберегти твердість духу.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.