Мартинюк Оленка «Хочу в Fashion»

Комплектація книг ArtHuss 1 робочий день!

Опис
Книжка однієї з найкомпетентніших fashion-журналісток нашої країни про професійний досвід роботи в моді, написана на основі власної десятирічної практики. Усі роки, що авторка книги працює у сфері моди, студенти на її лекціях постій­но ставлять те саме запитання: «Як потрапити працювати у сферу моди?». Насправді потрапити досить легко, але ж набагато важливі­ше — затриматися там. У цій сфері залишаються тільки ті, хто дуже любить моду й не боїться багато працювати, хто має належне вихо­вання й кмітливість. У принципі, це стандартний набір рис, потріб­них для будь-якої професії. Але, ясна річ, у моді, як у кожній галузі, є свої нюанси. Про них і йдеться в цій книзі. Поради авторки засновано на власному досвіді роботи в різних видах медіа. Вона читає свій курс fashion-журналістики в одному з найшанованіших університе­тів України — Києво-Могилянській академії. Викладала в головних спеціалізованих академіях, присвячених моді: Kiev Fashion Institute, Kyiv Academy of Media Arts, а також консультувала кілька україн­ських fashion-брендів у питаннях закордонних медіа. За 10 років роботи відвідала понад десяток тижнів моди у Нью-Йорку, Лондоні, Мілані, а Париж для неї став майже другою домівкою. Їй пощастило спілкуватися з головними грав­цями світу моди: дизайнерами, моделями, інвесторами, продюсера­ми шоу, візажистами, кастинг-директорами, істориками моди, тощо. Підсумовуючи свій досвід, Оленка розповідає, як воно — працювати у цій сфері: які плюси, мінуси й підводні камені, і чому неодмінно треба наважи­тися, якщо є бажання, але ви досі сумніваєтеся!
Що ще купити
Юдине дерево

Кронин Арчибальд

Юдине дерево
290 грн.
Купити
Буквар для дошкільнят: Читайлик. Великий формат

Федиенко Василий

Буквар для дошкільнят: ...
264 грн.
Купити
Скоро до школи

Федиенко Василий

Скоро до школи
374 грн.
Купити
Сучасний англо-український та українсько-англійський словник

Зубков М.

Сучасний ...
306 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.