Памук Орхан «Химерність моїх думок»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Орхан Памук (нар. 1952 р.) — відомий турецький письменник, володар численних національних і міжнародних премій, якого критики ставлять в один ряд із Д. Джойсом, Х. Л. Борхесом та У. Еко. Його романи перекладені понад 60 мовами світу і виходять мільйонними накладами, викликаючи бурхливе зацікавлення як у турецького, так і у світового читача. У 2006 році Орхану Памуку було присуджено Нобелівську премію в галузі літератури за «пошук душі свого меланхолійного міста». Дія майже всіх романів письменника відбувається в Стамбулі, місті загадковому і прекрасному, яке пережило і найвищий розквіт, і занепад. Роман «Химерність моїх думок», над яким Памук працював шість років, один із самих «стамбульських». Це історія про любов до жінки, міста, життя. Головний герой Мевлют продає йогурт, бузу, плов і морозиво на вулицях міста, спостерігаючи, як воно змінюється на його очах. Перед нами абсолютно щаслива людина, хоча він писав листи одній дівчині, а одружився з іншою, яка народила йому двох дочок і лише після смерті якої він зрозумів, що кохав саме її.
Що ще купити
Юдине дерево

Кронин Арчибальд

Юдине дерево
290 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.