Шеффер Мері Енн «Клуб любителів книжок та пирогів з картопляного лушпиння»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис

Маленький шедевр про любов, війну та жагу до життя, віднайдену в хороших книжках та гарних друзях. People

Листи, з яких складається цей роман, проливають світло на нелегке життя мешканців Нормандських островів у період німецької окупації. Одначе ці листи сповнені добрим гумором. The Boston Globe

Будь ласка, насолоджуйтеся цим романом. Мені просто бракує слів, щоб розкрити всю його красу. Елізабет Ґілберт, авторка книжки «Їсти, молитися, кохати»

Джулієт — молода письменниця. Вона шукає сюжет для нової книжки. Та краще їй бути обачнішою. Не відповідати на листи незнайомців із острова Ґернсі. Не радити їм хороші книжкові крамниці у повоєнному Лондоні. Краще взагалі оминати цю тему. Бо так дівчина ризикує дізнатися про «Клуб любителів книжок та пирогів з картопляного лушпиння». Виникне безліч запитань, і Джулієт напише листа у відповідь… Її життя перевернеться догори дриґом. Героїня з головою порине в карколомні пригоди. Там буде все: війна та похмурі часи німецької окупації, заборонене товариство, де збиратимуться ті, хто не втратив надії, а ще дивакуваті книголюби, що знають, якою має бути надзвичайна книжка. Саме такою, як ця…

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.