Оксанен Софи «Коли голуби зникли»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Софі Оксанен (нар. 1977 р.) — фінська письменниця з естонським корінням, тому не дивно, що її твори присвячені історії Естонії. Її дебютом у літературі став роман «Сталінські корови» (2003), через п’ять років був надрукований роман «Очищення». «Коли голуби зникли» — третій роман письменниці про Естонію, яка пережила у 40-х роках ХХ століття подвійну окупацію — СРСР, нацистської Німеччини і знову СРСР, — а також вiйну. У центрі оповіді — історія красуні Юдит та її чоловіка Едгара. Пристосовуючись до кожної наступної влади, ставши зрадником і карателем, Едгар служив тим режимам, які знищували естонський народ. Щоб приховати свою співпрацю з фашистами, він підробив уже при Совєтах документи на чуже ім’я. Але навiть двадцять рокiв по тому, в 60-ті роки, страх — його вічний супутник.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.