Робінсон Джоан «Коли Марні була поряд»

Комплектація книг Рідна мова 1 робочий день!

Опис

Ганнi не дуже-то легко живеться на світі. Батьків у неї немає, лише «тіточка», місіс Престон. З однокласниками ця дівчинка не дуже ладнає, нічим особливим не захоплюється, окрім хіба що марень наяву, – недивно, що всі довкола вважають Ганну чудною і вважають за краще з нею не зв'язуватися. Може, з нею і справді щось не так? Але поділитися своїми сумнівами Ганне ні з ким – адже задушевної подруги у неї немає. Принаймні, не було, до тих пір, поки її не відправили до моря – погостювати у старої приятельки місіс Престон. Там-то Ганна і зустріла дівчинку на ім'я Марні – свою першу справжню подругу. З Марні можна ділитися секретами, з нею так весело грати в дюнах і ходити по гриби, а живе вона в загадковому Болотяному Будинку, який чомусь відразу здався Ганне знайомим. Лише інколи Марні раптом починає поводитися дуже дивно, і Ганна мимоволі думає: «Чи справжня вона?» Якщо вже на те пішло: чи справжня сама Ганна? І що насправді зв'язує двох несхожих дівчаток з абсолютно різних світів?

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.