Иванцова Мила «КУДАФУДРА. Збірка оповідань»

Комплектація книг Кондор 1 робочий день!

Опис
«Coup de foudre» французькою означає «удар блискавки», або кохання з першого погляду. Назва збірки «КУДАФУДРА» походить саме від цього виразу, дещо адаптованого в розмовній українській, хоч і декому скидається на чупакабру. Під такою чудернацькою назвою й було проведено конкурс оповідань про кохання з першого погляду, а твори його фіналістів склали цю збірку. В ній живуть дуже різні історії від дуже різних авторів. І смішні, і серйозні, але всі про те почуття, яке зненацька вражає прямо в серце, і нема на то ради, а варіантів наслідків удару цієї блискавки - безліч. Збірка оповідань – не роман. Її можна читати «уздовж та впоперек», не раз повертаючись до улюблених сюжетів та героїв за настроєм. Можна читати вдома і в дорозі, зберегти собі або подарувати друзям, можна залишити в потязі, в літаку, в готелі або на полицях із написом «буккросінг» для невідомого читача. Під обкладинкою цієї збірки багато чудесних історій. Вони варті бути прочитаними, відчутими, пережитими й обдуманими Вами, дорогий Читачу!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.