Ковальова Олександра «Квіти ностальгії»

Комплектація книг Видавництво 21 1 робочий день!

Опис
У «Квітах ностальгії» ностальгії справді достатньо: спогади з дитинства тут виступають світлим тлом, яке відсвічує не завжди веселі й радісні роздуми про теперішнє та майбутнє. Дитинство, як воно бачиться з віддалі, як воно спогадується (у чомусь, безумовно, ідеалізуючись, у чомусь набуваючи надмірного захвату), лишається місцем щирого й відкритого спостереження, коли зайвими й недоречними є пізніші рефлексії, засновані на знаннях та досвіді. Тому ці описи степу, лінія обрію, схоплена дитячим оком, є таким собі початком, від якого тягнеться решта сюжетів та настроїв. Усе найважливіше й найзнаковіше віднаходиться саме там – у минулому, наскільки далекому, настільки й близькому. Адже йдеться тут про пам’ять, що заснована на повазі та любові – до місць, до людей, до життя. Із передмови Сергія Жадана Видання здійснено на замовлення Міжнародної літературної корпорації Meridian Czernowitz.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.