Дегтяренко Анна «Лицарі Дикого поля»

Комплектація книг Брайт Букс 1 робочий день!

Опис
Дійство цього захопливого роману розгортається в епоху Хмельниччини. Саме в цей період було покладено перший камінь сучасної української держави. Жодна нація не виборювала своєї свободи, не обстоювала своєї гідності так, як церобили наші предки в XVII столітті. У книзі описано цікаві та маловідомі факти з історії України, зображено звичаї, побут, складні суспільні та релігійні відносини, висвітлено причини початку Національно-визвольної боротьби нашого народу. Події роману охоплюють період від літа 1647 року до початку 1649-го. У книзі докладно й у подробицях, практично день за днем описано Жовтоводську, Корсунську, Пилявецьку битви, події літа 1648 року, складну політичну ситуацію, у якій опинилася Україна без надійних союзників. Але головне, що роман про кохання. Персонажі роману – прості українці тієї епохи, які хотіли спокійно жити, кохати, мати сім’ї, дітей, але яким довелося виборювати своє право на гідність та свободу. Сюжет захоплює від найперших слів і не відпускає увагу читача до останньої сторінки.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.