Генді Чарльз «21 лист про життя і його виклики»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Чарльз Генді — один з видатних умів сучасності. Його книжки з менеджменту, зокрема «Розуміння організацій» і «Боги менеджменту», змінили наше уявлення про бізнес. Його праці з ширших питань, такі як «Потойбіч упевненості» і «Друга крива», змінили наше уявлення про суспільство. У своїй новій книжці Генді, спираючись на власний досвід, намагається зазирнути в майбутнє й побачити, які виклики й можливості очікують на прийдешнє покоління. Як зможуть люди впоратися зі змінами у світі, де більше немає колишньої впевненості? Яку мету їм варто ставити перед собою? Як вони шукатимуть ціль і реалізацію в житті? Намагаючись бути реалістом і водночас оптимістом, автор ставить питання, які кожна людина повинна ставити собі, й показує напрямки, де можна шукати відповіді на ці питання.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.