Шарр’єр Анрі «Метелик»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Події, пережиті самим автором. У двадцять п’ять років Анрі було обвинувачено в убивстві, якого він не скоював. Довічне ув’язнення у виправній колонії Французької Ґвіани — пеклі на землі, як її називали, — ось що чекало на хлопця. Змиритися та прийняти свою долю? Чи тікати? Знову і знову, з одиночних камер та каторжних катівень, провалюючи спробу за спробою та врешті опинившись у сумнозвісній в’язниці острова Диявола? Звідси не втекти. Людина здається. А метелик уперто б’ється об міцне, непробивне скло ліхтаря. Перепони — ніщо на шляху до світла свободи, яку неможливо втримати за ґратами. Сучасна класика про мужність та жагу до свободи. The New Yorker

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.