Моруа Андре «Мистецтво жити»

Комплектація книг Апрiорi 1 робочий день!

Опис
Андре Моруа вважав, що уміння жити також мистецтво. Очевидно, тому перший розділ його літературно-філософської розвідки «Мистецтво жити» присвячений «мистецтву думати». А далі важливими є мистецтво кохати, мистецтво працювати і керувати, і на довершення мистецтво старіти. «Мистецтво жити» Андре Моруа, члена Французької академії, це літературно-філософська розвідка, яка пропагує гуманістичні ідеали. Автор із позиції філософії моралі розглядає питання світосприймання та сфери почуттів людини, зосереджуючись на етичних факторах, коханні, навчанні, праці, керуванні та старінні. Творчість Андре Моруа відома нашому читачеві насамперед художніми біографіями Бальзака, Дюма, Байрона, Жорж Санд, а також есеєм «Листи до незнайомки» і романом «Мінливість кохання». Для широкого загалу читачів. Українською мовою перекладено вперше.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.