Мироненко Ирина «Місто в сірих яблуках»

Комплектація книг Зелений Пес 1 робочий день!

Опис
Харків часто сприймають «троянським конем України» — стільки підступних несподіванок приховує місто, де живе автор цієї книжки. Його згадують сірим, як привокзальні споруди, бо найчастіше бачили давно й проїздом. У центральних майданів — свої передмістя й стежки степові, тож автор відкриває збірку розділом-цитатою «Ялинка для щигликів» — по кілька віршів з попередніх збірок, писаних переважно в рідному селищі Нова Водолага на Харківщині. Ця книжка запрошує уявити інакшим старе місто (з кінською головою на одному зі своїх колишніх гербів) та Харків 2013-2015 років — часу світоглядних протистоянь і повзучої війни. Звідси розділ «Квіти прифронтової зими».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.