Смейл Холлі «Дівчина-гік. Модель-незграба»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис

Гаррієт Меннерс - гик, і вона знає багато всього, наприклад: - людина передумує 70000 думок в день - у гусениці 4000 мускулів - на Урані йде дощ з алмазів Але вона абсолютно нічого не знає про любов. Тепер коли Гаррієт стала відомою моделлю, їй належить поїхати на зйомки в Токіо. Дівчина з дитинства мріяла опинитися в Японії, подивитися цю дивовижну країну. І зустріч з колишнім хлопцем, який розбив їй серце, Гаррієт абсолютно ні до чого - так дівчині самій здається. Але модельний бізнес жорстокий, і коли раз по раз, з нею починають відбуватися неприємності, Гаррієт розуміє, як їй необхідний хтось близький і рідний в такому далекому Токіо. Але чи є у дівчини майбутнє разом з одним з найкрасивіших хлопців на планеті?

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.