Варга Жасмин «Моє серце й інші чорні діри»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Шістнадцятирічній Айзель нема для чого жити далі: її покинула мати, однокласники кепкують із неї, а батько взагалі скоїв щось жахливе… Дівчина вирішує померти. Айзель натрапляє на сайт «Тихий відхід». Там вона знаходить Романа, ідеального партнера для втілення свого моторошного задуму. Крок за кроком вони наближаються до дати власної смерті. Але поступово дівчина усвідомлює, що не хоче вмирати. І єдине її бажання — врятувати Романа та заохотити його жити.«Моє серце й інші чорні діри» — це не тільки історія про підлітків, це розповідь про всіх, хто одного дня втратив надію і знайшов людину, яка змогла її повернути.Прониклива розповідь, що апелює до одвічних питань життя та смерті.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.