Булло Олівер «MONEYLAND Грошокрай: чому злодії та шахраї керують світом і як це змінити»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Колись давно урядовець, що крав значні кошти з держбюджету, мало що міг із ними вдіяти. Хіба що купити нову машину або будинок — на цьому його можливості закінчувалися, адже місцевий ринок не міг поглинути незліченні гроші. Якби він і далі крав, фінанси накопичувалися б,а він наражався б на ризик бути спійманим. Та згодом кільком лондонським банкірам спала на думку блискуча ідея: ховати гроші в офшорних зонах, уникаючи сплати податків.У цій книжці відомий журналіст-розслідувач Олівер Булло вирушає в подорож Грошокраєм — таємною країною, де пишно буяють беззаконня й корупція. Булло простежує шляхи, якими протягом останніх трьох десятиліть злочинці в політиці та бізнесі переправляють украдені кошти по всьому світі. Він викриває установи Європи та США, які стали машинами для відмивання грошей, розповідає, як багатії уникають контролю, вишукує героїв-активістів, котрі чинять опір корупції, і закликає до них пристати.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.