Гончарова-Ямборова Вита «Моя Чехія, моя Словаччина»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис

Шоста книжка серії «Відкрий світ» розповідає читачу одразу про дві досить близькі до України країни — Чехію і Словаччину — не як туристичний путівник, а вустами авторки-українки, котра мешкає там з підліткового віку. Віта Гончарова-Ямборова сьогодні є відомою письменницею-детективісткою Словаччині. Вона ділиться своїми спогадами про те, як відкривала для себе ці краї, мову і людей, їхню культуру й традиції, знаходить подібне до України і відмінне, смішне і сумне. Авторка веде у часі і просторі, щиро ділиться своїми відкриттями, спогадами і планами, завдяки їй читач дійсно відкриває собі незнаний раніше світ, навіть якщо йому вже доводилося бувати у цих країнах. Книжка розрахована на найширше коло читачів.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.