Сентер Кетрин «На зламаних крилах»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Одного дня достатньо, аби життя кардинально змінилося. Маргарет тільки-но отримала роботу мрії та освідчення від коханого — і потрапила в авіакатастрофу. Тепер вона прикута до ліжка. Кожен новий день гірший за попередній. Навіть думка про смерть видається непоганою ідеєю. Та наче сонце серед хмар з’являється він – її янгол-охоронець. Той, хто здатен спіймати її до того, як вона впаде…
Про автора: Кетрін Сентер – молода перспективна американська письменниця, авторка романів-бестселерів про людей-феніксів, які зіткнулися з неймовірними випробуваннями, але змогли подолати їх і перемогти. Декілька з історій Кетрін готують до екранізації. Авторка публікується у популярних міжнародних виданнях: USA Today, InStyle, Redbook, People, Vanity Fair, The Atlantic, та InTouch.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.