Арчер Джеффрі «Надійно прихована таємниця. Хроніки Кліфтона»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Джеффрі Арчер (нар. 1940 р.) — постать досить неоднозначна. Англій­ський політик з оксфордською освітою, який кілька разів полишав політичну арену через скандали, благодійник, лорд, котрий потрапив до в’язниці за лжесвідоцтво та перешкоду в здійсненні правосуддя, людина, яка почала писати книжки, щоб хоч якось виправити своє матеріальне становище. Уже перший його роман став у США бестселером і дав авторові змогу розплатитися з боргами. Й Арчер так захопився письменництвом, що створив понад 20 книжок. «Надійно прихована таємниця» (2013) — третя книга серії «Хроніки Кліфтона» (перша — «Лише час підкаже», друга — «Гріхи батьків») — охоп­лює події 1945—1957 років. Після того як спадкоємцем титулу й усіх спадків було оголошено Джайлза Беррінґтона, Гаррі Кліфтон нарешті одружився з його сестрою Еммою. Він став відомим письменником, а його найближчий приятель Джайлз обрав політичну кар'єру. Син Гаррі та Емми Себастьян отримав стипендію Кембриджського університету, проте розпочати навчання у цьому престижному навчальному закладі так і не встиг — цьому зарадили вельми трагічні обставини... Продовження історії Гаррі Кліфтона читайте в романі «Обережно зі своїми бажаннями».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.