Нолл Джессика «Найщасливіша дівчина на світі»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Ані Фанеллі, підліток у престижній школі Бредлі, зазнала жахливого привселюдного приниження, що зламало її як особистість. Зараз, коли Ані має престижну роботу, дорогий одяг і вродливого нареченого-аристократа, — вона за півкроку до ідеального життя, якого так відчайдушно прагнула. Але в Ані є таємниця. Дещо глибоко заховане в минулому дівчини досі переслідує її, щось особисте й болюче, воно загрожує виринути на поверхню і все зруйнувати.. Унікальний стиль оповіді й несподівані сюжетні повороти роблять фінал іще більш несподіваним. «Найщасливіша дівчина на світі» досліджує нестерпний тиск, який відчувають стільки жінок, що переживають «усе це», і презентує героїню, чий гострий, мов лезо, характер і вбивчі амбіції виявили скандальну правду. Та чи не зламає рішення в усьому зізнатися так старанно вибудуване життя? А може, дівчина врешті-решт стане вільною?

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.