Грін Генк «Ну просто нереальна штука!»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Карли просто з’явилися. Блукаючи Нью-Йорком о третій ночі, молода дизайнерка Ейпріл Мей натикається на гігантську статую. Захоплені її масштабом та детальною пропрацьованістю, Ейпріл та її друг Енді знімають про неї відео — і ще до ранку воно набирає мільйони переглядів. Карли з’явилися у десятках міст по всьому світу — від Пекіна до Буенос-Айреса — а Ейпріл, як перша їх документаторка, опиняється в потужному коловороті світових медіа. Ейпріл вхопилася за можливість залишити свій слід в історії, але тепер їй доведеться розібратися з впливом своєї новоспеченої слави на власні особисті стосунки, безпеку та ідентичність. А людство чекає від Ейпріл відповіді не лише на питання, що таке ці Карли, але й чого вони від нас хочуть.
Генк Ґрін — американський відеоблогер, інтернет-продюсер, музикант, автор, підприємець та генеральний директор. Він відомий через YouTube-канал «Vlogbrothers», де він зараз зі своїм старшим братом Джоном Ґріном регулярно завантажують розважальні та навчальні відео! «Це захоплива подорож і прискіпливе дослідження влади, що її дарує слава, а також нашої здатності розрізняти людину та бренд. Ґрін майстерно поєднує гумор, детективний сюжет і наукову фантастику в своєму динамічному дебютному романі». — Associated Press «Ну просто нереальна штука» — прекрасне дослідження того, чого ми, люди, можемо досягти, якщо ефективно співпрацюватимемо». — Джон Ґрін

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.