Шлінк Бернгард «Ольга»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Від автора світового бестселера «Читець» Драматична історія про любов та вірність поза часом З дитинства Ольга боролася й була сильною. Сирота, яку бабуся виховувала в суворості, без тепла і ніжності. Але дівчинка навчилася щиро любити. І ось у житті юної Ольги з’явився мрійник Герберт... Та закохані не можуть поєднати свої долі через соціальну нерівність. Крім того, Герберт — дослідник нових земель, тому часто й надовго вирушає в далекі подорожі, і щоразу Ольга терпляче чекає на свого коханого. Аж ось чоловік їде в чергову небезпечну експедицію до Арктики. Від нього жодних звісток… Тим часом на зміну імперії Вільгельма ІІ приходить режим Третього рейху, і для героїні починаються нові випробування. Чи витримає вона всі удари долі? Про автора: Сучасного німецького письменника Бернгарда Шлінка заслужено порівнюють із Германом Гессе, Еріхом Марією Ремарком і Патріком Зюскіндом. Роман «Читець» приніс Шлінкові всесвітню славу, був перекладний на більш ніж 50 мов і екранізований. Нова книжка Шлінка оповідає про долю жінки, яка не здається і, попри всі випробування і втрати, зберігає любов та надію.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.