Бенкс Ієн «Осина фабрика»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Найскандальніший дебют останніх десятилітьОдна із найкращих книг ХХ століття за версією The IndependentЗнаменитий роман від «Тарантіно в літературі» — Ієна Бенкса 16-річний Френк — дивний хлопець. Він, здається, зовсім не той, ким прикидається. У нього вдома є загадковий циферблат — Осина фабрика — що визначає смерть комах, які потрапили у пастку. У них є «вибір»: наприклад, спалення живцем, розчавлення або утоплення у сечі Френка. Хлопець не зупиняється на знущанні над тваринами: через деякий час його ритуальні іграшки заходять надто далеко… Ерік, брат Френка, перебуває у психіатричній лікарні, куди потрапив через жахливий випадок у госпіталі, де він проходив практику. Він періодично дзвонить додому й каже, що збирається звідти втекти. Але Френк уже й не знає, чи хоче цього повернення: брат став надзвичайно жорстоким, небезпечним і дійсно несповна розуму. Скоро таємниця, яка стала причиною безумства Еріка, стане відкритою. Але те, що Френк не знає про самого себе — ще більш шокуючим…

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.