Мойес Джоджо «Останній лист від твого коханого»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
У пошуках цікавого матеріалу, молода журналістка на ім’я Еллі натикається в архіві на старі листи, написані палким закоханим чоловіком. Слова в листі настільки щирі та зворушливі, що вона вирішує відшукати ким вони були написані та кому призначалися. Але Еллі не могла й подумати, що поки буде шукати чуже кохання, знайде своє. А за півстоліття до цього молода аристократка Дженніфер потрапляє в автокатастрофу, яка забрала у неї пам’ять. Вона погано пам’ятає своє життя до аварії та відчайдушно намагається дізнатися, хто надсилав їй любовні листи, підписавшись загадковою літерою «Б». Чи вдасться їй дізнатися правду та повернути втрачені спогади?.. Так книжка «Останній лист від твого коханого» стала історією двох жінок, які шукали любов...

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.