Валтарі Міка «Панна ван Бруклін»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Міка Валтарі (1908—1979)— видатний фінський письменник, академік АН Фінляндії. Він зажив всесвітньої слави завдяки історичному роману «Синуге-єгиптянин» (1945), перекладеному 40 мовами. Повість «Панна ван Бруклін», яку сам письменник вважав найкращою, була написана влітку 1939-го, але позаяк видавці відмовлялися її публікувати, вона побачила світ лише 1941 року в журнальному варіанті. Оповідач — фінський вчений — згадує, як іще замолоду, будучи студентом і відпочиваючи у Бретані, закохався у Фін ван Бруклін — норовливу, розпещену дівчину, котра крутила голови усім чоловікам навкруги, граючи їхніми почуттями, а потім з цікавістю споглядала муки і переживання закоханих у неї...

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.