Рябчий Иван «Parasol»

Комплектація книг Видавництво Старого Лева 1 робочий день!

Опис

Що таке смерть? Як вона приходить і чим це супроводжується зазвичай? Як пережити усвідомлення невідворотності її приходу тому, до кого вона іде, і тим, хто близький до нього? Про це (і не тільки про це) збірка оповіданнь й есеїв українських письменників, блогерів та громадських діячів «Parasol». Паліативна допомога — болюча проблема нашої держави — у центрі інтересів цих чотирнадцяти текстів та ілюстрацій відомих українських художників. Без сумніву, в «Parasol» уперше в українській літературі відверто порушено табуйовану в нашій культурі тему — смерті та останнього, періоду життя, підтримки людини близькими та фахівцями у цей непростий період, зрештою, паліативної допомоги як такої.

Упорядники - Іван Рябчій, Андрій Єрмоленко.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.