Шиденко Леся «Переддень життя»

Комплектація книг Зелений Пес 1 робочий день!

Опис
Випадкова зустріч на реабілітації у 2018 році з переселенкою з Донецька, дружиною співробітника Служби безпеки України, стала знаковою для написання цієї книги. Жінка, почувши про мої наміри написати роман, тихо промовила: "Я прочитала вже багато книг про цю війну - мені болить. Вони захопливі, іноді безжальні й тяжкі психологічно. Їх пишуть переважно чоловіки, й не вистачає саме жіночого погляду. Пообіцяйте, що ви напишете її саме заради нас, тих, хто покидав Донецьк за дві години з валізою літнього одягу та з надією повернутись, яка так і не справдилась. Заради тих співробітників, хто розділяв поспіхом сім'ю надвоє, сподіваючись, що хоч хтось залишиться живим, не знаючи напевне, чи перетне сьогодні той клятий блокпост їхній "службовий" автомобіль... В ім'я тих співробітників, хто не зрадив нас, залишаючись під прикриттям у Донецьку й Луганську... Хто не повернувся із завдання, про яке ніхто ніколи не дізнається... Покажіть не війну, а саме життя людей, заради пам'яті про них..."
Що ще купити
Динамо Харків

Жадан Сергей

Динамо Харків
300 грн.
Купити
Юдине дерево

Кронин Арчибальд

Юдине дерево
290 грн.
Купити
Жива і скошена тече в мені трава

Кичинский Анатолий

Жива і скошена тече в мені ...
240 грн.
Купити
Калиновий герб

Калинец Игорь

Калиновий герб
245 грн.
Купити
Лондонська спіритична спілка

Пеннер Сара

Лондонська спіритична ...
300 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.