Сент-Клер Кассія «Потаємне життя барв»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
"Потаємне життя барв" розповідає незвичайні історії 75 надзвичайних відтінків, барвників та кольорів. Від білявої до рудої, від брунатної, що змінила перебіг битв, до білої, що захищала від чуми, від "блакитного періоду" Пікассо до вугільних малюнків на стінах печери Ласко, від кислотної жовті до зелені Келлі, від жінок у шарлатовому до пурпуру імператорів - усі ці несподівані оповіді барвистими нитками вплетені в тканину історії. У цій книзі Кассія Сент-Клер перетворює своє давнє захоплення кольорами та тим, звідки вони беруться (чи то жовтий хром, котрим Ван Гог писав свої соняхи, чи то флуоресцентний рожевий панк-естетики), на унікальне дослідження людської цивілізації. Через моду та політику, через мистецтво та війну потаємне життя барв розгортає перед нами яскраву оповідь про нашу "Збірник захопливих мікроісторій про кольори - про їхнє походження, про моду на них та забуття, а також про ролі, які вони відіграли в суспільстві". - USA Today
Що ще купити
Записки українського самашедшого

Костенко Ліна

Записки українського ...
310 грн.
Купити
Юдине дерево

Кронин Арчибальд

Юдине дерево
290 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.