Даліо Рей «Принципи»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Рей Даліо ділиться своїми нетрадиційними принципами, завдяки яким зі звичайного хлопця з лонг-айлендської родини середнього класу перетворився на одного з найуспішніших підприємців нашої доби, тож користуватися ними для досягнення власних цілей тепер отримає змогу будь-хто. У "Принципах" Даліо ділиться своїми знаннями та стверджує, що життя, управління, економіка і інвестування можуть бути систематизовані у певні автоматизовані правила. Сотні практичних уроків, описаних у книзі, побудовані навколо основних принципів автора - "радикальної істини" і "радикальної прозорості". Серед принципів Даліо можна знайти найефективніші уроки для окремих осіб та цілих організацій приймати правильні рішення, долати будь-які виклики і будувати сильні команди. Автор також описує інноваційні інструменти, які фірма використовує для впровадження ідеї меритократії в життя. "Принципи" Даліо пропонують чіткий, простий підхід до прийняття рішень, який, як вважає автор, може застосувати кожен, незалежно від того, яка поставлена мета. "Принципи" Даліо - це рідкісна можливість отримати перевірені поради у одній книзі, на відміну від всього, що ви знайдете в звичайному бізнесі.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.