Фолкс Себастьян «Пташиний спів»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Себастіан Фолкс — британський письменник, журналіст, телеведучий, випускник Кембриджського університету і колишній редактор «The Independent». Нині ж його називають живим класиком сучасної англійської літератури. Його пронизливі твори про війну та людину на війні порівнюють з душевністю і психологізмом романів Ремарка та жорсткою відвертістю Гемінгвея.

Сам автор назвав «Пташиний спів» «книгою про синів» — про мільйони безглуздо, безневинно вбитих, про скалічених душею і тілом, про ненароджених… І все ж, насамперед, це книга про одвічну перемогу життя над смертю.

Страшна світова війна, з якої почалося ХХ століття, через багато десятків років ще відлунює у долі Елізабет Бенсон. Випадково знайдений щоденник давно померлого діда, учасника битви при Соммі, сапера-тунельника, чия війна велася і під землею, лишив її спокою. У плутанині спогадів тих небагатьох, хто ще живий з учасників тієї бійні, у нерозбірливій павутині письма Елізабет шукає розгадки таємниць своєї родини: фатальної пристрасті, вірного кохання, мужності і самопожертви, невідплатного боргу перед тими, хто не дожив до миру кілька годин…

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.