Вінман Сара «Рік Марвелос Вейз»

Комплектація книг Рідна мова 1 робочий день!

Опис
Це неспішна історія про те, який тісний цей світ, якими близькими можуть стати зовсім різні люди, і як мало насправді потрібно їм, щоб підтримати одне одного і вижити. Він — той, що по крихтам мусить збирати своє життя після війни, з усіма її жахіттями і страхами. Він — Дрейк. Вона — літня жінка, чи то відьма, чи то ясновидиця, але вона точно знала, що він до неї прийде, і що вони потрібні одне одному. Вона — Марвелос. Розмови, спогади та мрії, сповнені запахом морського вітру і свіжого хліба, перенесуть читача у світ, де магія переплітається з реальністю. Що тут правда, а що вигадка — вирішувати вам. «Рік Марвелос Вейз» — дивовижна сповідь про життя, любов, красу і силу розказаних історій

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.