Соул Чарльз «Рік Оракула»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Уявімо, що прокинувшись одного ранку ви бачите шматочки майбутнього. Хтось пограбує магазин, хтось вирве перемогу в футбольному матчі на останніх хвилинах, хтось поперчить стейк... А десь обвалиться міст, станеться неврожай чи державний переворот. Хочете поділитися зі світом? Вітаємо, тепер ви — Оракул, ваш сайт називають Сайтом з великої літери, журналісти полюють на інтерв’ю з вами, а науковці досліджують ефект, який ваші передбачення справляють на суспільство. Знання — це сила, і ваша сила унікальна. Відтак корпорації готові заплатити вам мільйони за ексклюзивну інформацію. І ще президент дуже хоче з вами поспілкуватися — настільки, що доручає вас знайти спецслужбам і одній дуже своєрідній бабусі-кілерці. А його духовний наставник, найпопулярніший телепроповідник, проголошує вас дитям Сатани. І що ж може піти не так? Дебютний прозовий твір успішного і визнаного автора коміксів Чарльза Соула занурить читача у вихор гостросюжетних пригод, у яких перед Віллом Дандо, пересічним басистом із Нью-Йорка, стоятиме завдання вижити і захистити тих, кого він любить. А ще, можливо, — врятувати світ і змінити його назавжди.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.