Грем Вінстон «Росс Полдарк»

Комплектація книг Фабула 1 робочий день!

Опис
Головні події цієї саги розгортаються наприкінці XVIII — у першій чверті XIX століття, місце дії — англійське графство Корнуолл. Головний герой роману «Росс Полдарк», що відкриває цикл,— молодий британський офіцер, який брав участь у Війні за незалежність США, після смерті батька повертається до рідної домівки. За його відсутності родинний маєток прийшов в остаточне запустіння, а його наречена Елізабет, вважаючи Росса загиблим, заручилася з його кузеном Френсісом Полдарком. Але в один із днів, коли Росс випадково втручається у бійку підлітків-голодранців на ярмарку і виявляє, що один з них — зовсім юна дівчина, життя його кардинально змінюється…

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.