Кіршенбаум Річард «Рум'яна»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Молодій єврейці Джосаї Герценштайн довелося змінити ім’я на Джозефіну й утекти з рідної Польщі до австралійського Мельбурна. З нічого вона започаткувала невеличкий косметичний бізнес, згодом перетворивши його на справжню імперію краси. Іммігрантка з Канади Констанс Ґардінер першою почала залучати маркетингові стратегії в косметичному світі та найняла до свого магазину темношкіру СіСі Лопес, яка ввійде в історію як творчиня випрямлювача для волосся. Кожен крок Констанс і Джозефіни поступово наближає їх одна до одної. Але про партнерство не йдеться. На тлі створення нових лінійок косметики та маркетингових інновацій, маккартизму, буремних змін у великому світі й таємних культур заборонених клубів, компліментів і заздрощів ці дві жінки змагатимуться за титул королеви косметики. І вони якнайліпше знають, що перемога, як і краса, потребує жертв.
Про автора Річард Кіршенбаум — досвідчений підприємець і знаний автор, генеральний директор рекламної агенції NSG/SWAT, провідної в галузі брендингу бутиків. Читав лекції в Гарвардській школі бізнесу, входить до Нью-Йоркського ділового списку успішних бізнесменів Крейна «40 under Forty» і до Зали слави реклами.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.