Кальдерон Эмилио «Секрет порцеляни»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Протягом століть однією з найголовніших таємниць Китаю була формула виготовлення порцеляни, вироби з якої в Європі коштували надзвичайно дорого. Мабуть, кожен з тодішніх королів мріяв отримати цю формулу, щоб розбагатіти. У 1707 році таке завдання від короля Іспанії отримав торговець порцеляною Деміан Оссоріо. Для цього він повинен був дістатися Китаю і... стати китайцем: вивчити мову, звичаї країни, змінити зовнішність. Попри страшні випробування, неодноразово ризикуючи життям, Деміан виконує завдання. Але він не знає, що саме в той час на замовлення Августа II Саксонського над секретом порцеляни працює алхімік Йоганн Фредерік Беттґер. Кому з них буде належати відкриття, що назавжди змінить не тільки торговельні відносини між старою Європою і Піднебесною, але й їхні життя? Українською цей роман друкується вперше.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.