Букина Тала «Серединний ангел»

Комплектація книг Зелений Пес 1 робочий день!

Опис
До збірки увійшли казки і билиці різних років, призначені для дорослої аудиторії. «Серединний ангел» - це історії про пошуки щастя, гармонії, кохання і зради, що відбуваються у різних куточкаї світу і різних вимірах буття. Хто живе у чаріному копелюсі? Що спільного у міліціонера-невдахи та маленької дівчинки; істоти з паралельного світу і земні жінки? Що буде, якщо бажння почнуть здійснюватись на замовлення? Де живе справжній Санта-Клаус та чому у нього кепський характер? Хто такий Зука? Де межа між добром і злом, реальністю і кошмаром, дивом і звичайни життям? Перед читачем постає захоплююча і тонка духовна практика - іти старінками цієї, іноді пронизливої до сліз, страшної, гротескної, часом легкої, іронічної, чарівної і життєстверджуючої книги.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.