Свен Ембер «Шлях до Радозем'я»

Комплектація книг Білка 1 робочий день!

Опис
Старий клоун Чарлі Грін доживає свій вік, подорожуючи по країні разом із цирком. Він самотній, бідний та не чекає від долі ніяких сюрпризів. Тим дивовижнішим та неймовірнішим видається йому знайомство з Тарою – пластмасовою лялькою, в якої б’ється серце. Хто вона така: гра його старіючого розуму чи подарунок Провидіння, дарований стародавнім чародійством? Й чому, допомагаючи ляльці в біді, клоун помічає раптом дивний зв’язок її історії з його власним минулим? Дружба та зрада, свобода та залежність, безкорисливість та жадібність, а також вибір того єдиного шляху, що веде до щастя – до останньої миті доля героїв триматиме читача в напрузі. Казка-притча «Шлях до Радозем’я» про пошук шляху до справжнього себе.
Що ще купити
Жива і скошена тече в мені трава

Кичинский Анатолий

Жива і скошена тече в мені ...
210 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.