Коельйо Пауло «Шлях лучника»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Тецуя — майстерний тесля, чиє життя плине спокійно і розмірено, мов плесо тихої річки. Та одного дня чужинець, який завітав до села, пробуджує спогади про буремне минуле майстра. Тецуя покинув гамірний світ заради тихого життя, пройшовши шлях лучника. І тепер має змогу повести цим шляхом юного учня. Осягнути його секрети нелегко. Адже для того, щоб влучити в ціль, потрібні не тільки лук і стріла... Тецуя вчить, як відкинути страх помилки й прийняти несподівану подорож, яку пропонує доля. Настав час пізнати свій лук та свій шлях!
Про автора: Життя Паулo Коельйо — головне джерело натхнення для його книжок. Він жартував зі смертю, уникнув божевілля, грався з наркотиками, витримав катування, експериментував з магією та алхімією, вивчав філософію і релігію, невситимо читав, втрачав і відновлював віру, зазнавав муки й утіхи від кохання. Він автор багатьох міжнародних бестселерів, включаючи «Алхіміка» — одну з найвпливовіших книжок усіх часів. Його твори перекладено 83 мовами, видано понад 320 мільйонів примірників у всьому світі. Коельйо — член Бразильської академії літератури та кавалер ордену Почесного легіону. У 2007 році його було оголошено посланцем миру ООН.
Що ще купити
Бернс: Вибрані вірші

Бернс Роберт

Бернс: Вибрані вірші
230 грн.
Купити
Конфуцій: Бесіди та судження

Конфуций

Конфуцій: Бесіди та ...
165 грн.
Купити
Мудрість Стародавнього Риму. Афоризми та крилаті вислови

Сборник

Мудрість Стародавнього ...
230 грн.
Купити
ANNO АФИНИ

Герасимюк Василий

ANNO АФИНИ
230 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.