Джонсон Адам «Син начальника сиріт»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Для Адама Джонсона — американського романіста і неперевершеного майстра короткого оповідання, професора Стенфордського університету — журналістика і безпосередньо пов’язана з нею пропаганда, її вплив на свідомість людей завжди були предметом наукового вивчення. Роман «Син начальника сиріт» з’явився в 2012 році як результат подорожі в Північну Корею — країну одного з останніх тоталітарних режимів світу, країну, нецензуровані фотографії або відвертий журналістський репортаж з якої можуть коштувати життя. Перекладений майже на двадцять мов, «Син начальника сиріт» приніс Адаму Джонсону кілька літературних премій і нагород, найвищою з яких є Пулітцерівська премія за кращий художній твір 2013 року.

Чон До — син співачки, якої він зовсім не пам’ятає, та начальника табору для хлопчиків-сиріт — в дитинстві сам дав собі ім’я, отримавши цим право вибирати свою долю в країні, де навіть дихати можна тільки так, як визначено безсмертним вченням Великого Лідера. Боєць в темряві тунелів під демілітаризованою зоною, викрадач людей, радист-розвідник на риболовецькому суденці, на грудях якого для маскування замість портрета коханої витатуйоване журнальне обличчя кінозірки, одного разу вночі в ефірі чує голос американської мандрівниці-спортсменки. Голос, який стає для хлопця символом виклику темряві та неволі, кличе на допомогу… Стати особистим ворогом самого Кім Чен Іра, перемогти у смертельному двобої заради любові та згоріти в полум’ї цієї боротьби, не залишивши після себе навіть імені — щоб хоча б на мить відчути смак ковтка свободи.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.