Етвуд Маргарет «Сліпий убивця»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Лора завжди була дивачкою. Айріс на противагу стриманою, не схожою на сестру. Але попри всі розбіжності вони мали одну долю, одну історію, прикрості, розділені на двох, та кохання, що принесло обом біль та страждання. Вони були одна в одної, супроти світу. А потім в їхньому житті з’явився ексцентричний письменник Алекс, та з ним прийшло й дещо інше… Те фатальне, що змінило життя сестер і стало причиною зникнення Лори. Скандальний та загадковий роман - єдине, що лишила по собі молодша сестра. Дивна історія про стосунки жінки та чоловіка, який оповідав своїй коханці фантастичні історії про світ, де мешкають сліпі вбивці. Та Лорин роман - це схованка. І Айріс знає, що в ньому - все їхнє життя, з болючими подробицями та секретами, від яких перехоплює подих… Та як все було насправді? Де правда, а де вигадка? І де та межа між справжнім життям та романною історією?

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.