Генкок Кевін «Сьома сила»

Комплектація книг Основи 1 робочий день!

Опис
Кевін Генкок описує мандрівку довжиною понад 24 тисячі кілометрів, від його рідного міста Каско, штат Мен, до віддаленої спеціалізованої школи для індіанців на краю плато Колорадо, а тоді врешті—аж до Києва, Україна. Ця несподівана подорож—наче головоломка, в якій повно ключів до природи «влади», відповідей на питання, як її найретельніше використати й найширше розповсюдити. На своєму шляху автор зустрівся з безліччю людей, які надихають, та виняткових спільнот, що змінюють традиційні рамки організаційної досконалості, лідерства та слідування за лідером. Ці зустрічі зрештою породили низку інсайтів—як генеральні директор(к)и й інші лідер(к)и можуть елегантно зламати вкорінену на всій планеті ієрархічну модель управління, а натомість утвердити нове зведення правил, що передбачатиме більше залучення всіх людей, спільне лідерство, розосереджену владу й повагу до всіх голосів. «Потужно. По-справжньому. Трансформаційно. Ці три слова підсумовують ту мудрість і людяність, якими Кевін ділиться у книжці “Сьома сила”. Завдяки фокусу на питомій цінності кожної окремої особи, його візії та прикладам спільного лідерства від організацій з усього світу ця унікальна книжка з питань лідерства ефективно перевершує й підважує традиційну ієрархічну модель менеджменту. Якщо шукаєте свіжий, автентичний погляд на питання, як компанія може наснажити своїх людей, підвищити власну цінність для суспільства й ефективність,—то ось він.» — Рік Шумакер, LBM Journal.
Що ще купити
Юдине дерево

Кронин Арчибальд

Юдине дерево
290 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.