Котлярська-Фесюк Ірина «Спасибі за джаз»

Комплектація книг Зелений Пес 1 робочий день!

Опис
Римування подібне до гри на музичному інструменті. Справжній маестро одразу почує фальшиві ноти у творі. А фальшивими вони можуть бути тому, що нещирі. Поезія Ірини Котлярської-Фесюк не обов’язково налаштує ваше внутрішнє фортепіано на мажорний лад, але відкриє нові звучання, в яких емоційні піанісимо і фортисимо нерозривно поруч, як любов і туга, зима і весна, літо й осінь, що постійно дихають в спину одне одному і завихрюють листя віршів у меланхолійний джаз. Збірка заговорить до вас двома мовами — польською й українською. Але найголовніша її мова — та, яку зможете зрозуміти без слів, слухаючи своє серце. Книжка для тих, хто любить музику в поезії і поезію в музиці.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.