Кавабата Ясунари «Сплячі красуні. Давня столиця. Стугін гори»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Ясунарі Кавабата (1899-1972) — один із найвидатніших японських письменників 20 століття. Лауреат Нобелівської премії з літератури 1968 року. В основу його творчості покладене традиційне японське уявлення про прекрасне. «Стугін гори» (1954) — психологічний сімейний роман, герой якого, старий Сінґо, прагне збагнути себе й поведінку своїх не зовсім удачливих дітей. Роман цікавий тим, що досить розгорнуто трактує проблему старості. У повісті «Cплячі красуні» ця тема стане визначальною. Старий Егуці, що під кінець життя бажає повернутись у молодість, вчащає до будиночка «сплячих красунь», де, піддавшись спокусі, наче воскресає на якийсь час, аж поки несподівана смерть однієї дівчини знову не повертає його на грішну землю. Роман «Давня столиця» — це історія випадкової зустрічі двої дівчат-близнят Тіеко й Наско, розлучених долею невдовзі після народження. Гімн колишній столиці Японії з храмовими садами й парками.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.