Ісберг Фріда «Сверблячка»

Комплектація книг Видавництво 1 робочий день!

Опис
Дебютна збірка оповідань ісландської письменниці «Сверблячка» («Kláði»), в якій змальовується внутрішній світ сучасної молодої людини європейського міста. Тут і конфлікт поколінь як конфлікт соціальних ідеологій, місце і роль релігії в особистому житті, межі самотності і довіри, залежність від сучасних інформаційних технологій, смерть близьких і пам’ять про них, сексуальна об’єктивація і права жінок, мова як картина колективної й індивідуальної свідомості тощо. Фріда Ісберґ – дуже ісландська авторка, її твори сповнені сучасної ісландської специфіки, одначе будуть цілком близькими і зрозумілими сучасній молоді (втім, не лише!) і, поза сумнівом, не залишать байдужими і українського читача.
Фріда Ісберґ (1992) – ісландська авторка та поетка, живе в Рейкьявіку. Наразі опубліковано три її книги – збірку оповідань «Сверблячка» (2018) та поетичні збірки «Leðurjakkaveður» (Шкіряна куртка для непогоди, 2019) і «Slitförin» (Розтяжки, 2017), яка здобула відзнаки Вибір ісландських поетичних бестселерів та Ґрасрутс грант від Ісландського літературного центру в 2017 році. Фріда є членкинею Ісландського поетичного колективу Svikaskáld (Поетки-самозванці), група з шести жінок, які щороку видають добірку віршів. Твори Фріди перекладені данською, німецькою, норвезькою, англійською, і тепер уже українською. А ще Фріда співає в ісландському хорі Kliður в Рейкьявіку.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.