CD Projekt RED «Світ гри Cyberpunk 2077»

Комплектація книг Vovkulaka 1 робочий день!

Опис
Ласкаво просимо до футуристичного мегаполісу Найт-Сіті, епіцентру яскравої нової дії-RPG від CD Projekt Red. Пориньте у 2077 рік, у сві дистопічних метрополій, де насильство, гноблення та імплантати кіберпрофілів не просто поширилися навколо – вони тепер необхідні інструменти для досягнення успіху. Долучетеся до знань про економічний занепад Сполучених Штатів, який спричинив залежність людей від коварних корпорацій і породив Вільний штат Каліфорнія. Вивчіть різні райони, банди та історію міста. Дізнайтеся все, що потрібно знати про технології найближчого майбутнього, вивчіть кібернетику, зброю та транспортні засоби Cyberpunk 2077. Ця книга – велика збірка знань про всесвіт відеогри Cyberpunk 2077, в якому є все, що потрібно знати про історію, персонажів та світ довгоочікуваного шедевра від творців серії відеоігор Відьмак.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.