Велш Ирвин «Трейнспоттінг»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Вони — четверо друзів, яких об’єднує не більше й не менше — наркотики. У них героїнове буття, і ніхто не збирається з ним зав’язувати. Вони всі приречені, але, можливо, краще від інших знають, як насолоджуватися кожним днем… Їхній вибір — не пепсі і не життя. Марк кілька разів пробує припинити вживання наркотиків і нарешті стати дорослим, але відчуває, що кайф сильніший за ці спроби. Його друзі, як і він сам, — молоді невдахи і нероби. Але одного разу доля підкидає їм неочікуваний шанс…

Ірвін Велш — знаний шотландський письменник і драматург, автор скандальної книжки «Трейнспоттінґ», яка принесла йому світову славу. Роман про наркозалежну молодь ліг в основу культового фільму британського кінорежисера Денні Бойла. «Трейнспоттінґ» — одна з найяскравіших книжок «шокової літератури».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.