Шевчук Валерий «Три листки за вікном»

Комплектація книг А-ба-ба-га-ла-ма-га 1 робочий день!

Опис

Валерій Шевчук — видатний сучасний український письменник, визначний дослідник літератури, інтерпретатор українського літературного бароко. Валерій Шевчук — подиву гідний взірець сучасного подвижництва на терені української літератури, культури та історії. Твори письменника перекладено понад двацятьма мовами світу. Роман “Три листки за вікном” (1986) справедливо вважають чи не найбільш видатним твором Валерія Шевчука. Саме за цей роман письменник удостоєний двох найпрестижніших премій — Шевченківської премії та премії Фундації Антоновичів. “Три листки за вікном” — це химерна й захоплива таємничо-детективна історія трьох поколінь Турчиновських, яка бере початок у далекому XVII столітті.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.