Інг Селесте «Усюди жевріють пожежі»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Бестселлер New York Times Шейкер-гайтс мав би бути ідеальним містом для життя. Тут усе сплановано — від кольору будинків до повсякдення його мешканців. Але, хоч би як ми намагалися дотримуватися плану, в один момент щось змінює хід нашого життя. Пожежі спалахують то тут, то там і змінюють нас. Інколи вони руйнують, але подекуди — дають нове життя та підштовхують шукати вихід. У Шейкер-гайтсі ці зміни настають із переїздом сім’ї Воренів. Родини не такої, як усі. ДЛЯ КОГО ЦЕ ВИДАННЯ Книжка для найширшого кола читачів, усіх, хто любить якісну сучасну прозу. ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА Новий роман Селесте Інґ — глибока психологічна оповідь про важку та сповнену надії ношу материнства, первинне бажання захистити своїх дітей від жорстокості чи інакшості довколишнього світу, наш вибір, а також про те, ким ми є і ким могли би стати. ПРО АВТОРА Селесте Інґ — американська письменниця, лауреатка Пушкартської премії за найкраще оповідання. Перший роман письменниці «Несказане» став бестселером і приніс авторці світову славу. ВІДГУКИ Хто спричинив ці пожежі? Ми читаємо далі, навіть коли починаємо підозрювати, що то ми і що попіл від них на наших руках. New York Times Book Review Селесте Інґ майстерно підштовхує нас подивитися на особисті та суспільні недоліки й побачити їх новими очима. San Francisco Chronicle ЦИТАТИ Пізніше люди говоритимуть, що все до того і йшло: Ізі була дещо хвора на голову, і з родиною Річардсонів узагалі щось було не так. А коли вони того ранку почули сирени, то вже точно знали, що сталося щось жахливе. Звісно ж, до того моменту Ізі вже й сліду не було, захищати її було нікому, і люди могли говорити — і говорили, — що на язик наверзеться. --- Інколи буває потрібно випалити все вщент і почати спочатку. Після пожежі земля збагачується, і на ній можуть рости нові рослини. У людей так само. Вони починають спочатку. Вони знаходять вихід --- Проблема правил, роздумував він, у тому, що вони дають правильний і неправильний спосіб щось робити. А насправді найчастіше є кілька способів, і жоден із них не правильний і не неправильний, і не можна точно зрозуміти, ти на боці добра чи зла.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.